lukoil-banenr

Bugatti Veyron Grand Sport Rafale

Constructorul hypercar-urilor fenomenal de scumpe are propriul stand în cadrul salonului brazilian, pentru care a pregătit chiar şi o ediţie specială a actualului Veyron.

Pilot Autoexpert

Bazat pe varianta Veyron Grand Sport Vitesse, ediţia specială este numită Rafale. Numele provine de la exteriorul în două culori, vopsit într-o nuanţă Gris Rafale şi un albastru pentru elementele din fibră de carbon.

În interiorul modelului se oglindeşte aceeaşi tonalitate albastră, de la tapiţeria care îmbracă scaunele până la fibra de carbon ce îmbracă planşa de bord şi celelalte elemente din habitaclu.

Noua ediţie primeşte acelaşi motor W16, capabil să producă 1200 CP şi 1500 Nm. Resursele sunt asistate de o transmisie cu dublu ambreiaj şi direcţionate către ambele axe. Cu ajutorul celor 1200 de cai, roadster-ul exclusivist poate accelera de la 0 la 100 de km/h în 2.6 secunde şi poate atinge o viteză maximă de 410 km/h.

Iar aşa cum ediţiile prezentate de Bugatti până în prezent păreau cumva “prea accesibile”, preţul oficial pentru ediţia limitată Rafale va fi cu 210.000 de euro peste preţul standard al modelului Grand Sport Vitesse – ce înseamnă o sumă totală de 1.9 milioane de euro!

Comentarii