lukoil-banenr

Bugatti Veyron Grand Sport Wei Long

Nu este surprinzător faptul că mulți producători din industria auto pregătesc pentru Salonul Auto de la Beijing fel și fel de ediții speciale. De exemplu, cu mai multe zile înainte de a se da startul evenimentului, Ferrari a anunțat că va introduce o ediție limitată pe baza modelului 458 Italia, exclusiv pentru China. Nici Bugatti nu s-a lăsat mai prejos și a lansat la Beijing ediția specială Veyron Grand Sport Wei Long.

Pilot Autoexpert

Deoarece în zodiacul chinezesc anul acesta este al Dragonului, designerii de la Bugatti au ales această temă pentru ornamentarea seriei speciale. Din nou, compania a colaborat cu specialiștii din domeniul ceramicii de la fabrica de porțelanuri din Berlin, Kőnigliche Porzellan Manufaktur, cei care au contribuit și la realizarea exemplarului Veyron Grand Sport L’Or Blanc.

Prin urmare, porțelanul își face apariția din nou pe suprafața jantelor, la capacul rezervorului și în diverse locuri pe la interior. Pe lângă materialul asociat cu tradiția chinezească, cei doi ocupanți vor vedea mult roșu în fața ochilor. Pielea și covorașele în această culoare sunt decorate cu simboluri chinezești.

Exemplarul din fotografii este de vânzare în prezent și costă 1,58 milioane de Euro.

Comentarii

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentAutoExpert din 24 aprilie 2012
Articolul următorGhost Six Senses