lukoil-banenr

Îţi mai aminteşti ce făceai tu la 13 ani nu? Probabil colecţionai gume Turbo, ori jucării, modele de maşini la scară mică, iar în cel mai bun caz te lăsa tata să apeşi claxonul maşinii atunci când mergeaţi la aer liber. Bine că există norocoşi care au învăţat să conducă de la vârstă fragedă însă numărul acestora este mult prea mic, din motive lesne de înţeles. Este prea periculos să laşi maşina pe mânile unui copil. Ok, iar acum imaginaţi-vă că la vârsta de numai 13 ani, vi s-ar oferi posibilitatea să pilotaţi un Bugatti Veyron? Say what?!

FLYONE

Ei bine, adolescentul din acest videoclip nu este doar un simplu minor răsfăţat şi lăsat să conducă bijuteriile tatălui său. Mai ales că nu o face într-o manieră iresponsabilă, cum am văzut asemenea cazuri chiar şi în Chişinăuci se comportă ca un adevărat pilot. Tânărul a venit împreună cu mentorul său pentru a doborâ un nou record personal de viteză, pe pista de drag, iar într-un final a reuşit să atingă 325 de km/h!

diselok

Şi după cum susţin colegii de la carscoops.com, băiatul are în faţa sa o carieră frumoasă, fiind înscris şi în rândul piloţilor în cursele Lamborghini Blancpain! Nici Veyron-ul nu e chiar o glumă, având în vedere că este unul dintre cele mai rapide hypercar-uri de pe planetă şi costă peste un milion de euro!

Acum stau şi mă gândesc, la ce fel de bicicletă visam eu la ai mei 13 ani?

Comentarii