lukoil-banenr

Bugatti Vitesse şi Corvette Stingray primesc câte un rol în Transformers 4

Cea de-a patra parte a francizei Transformers va putea fi urmărită în cinematografele din toată lumea începând cu data de 27 iunie a anului viitor, ceea ce motivează cumva lipsa la acest moment a detaliilor cu privire la scenariu.

Pilot Autoexpert

Se cunoaşte însă că regizorul Michael Bay a anunţat faptul că noul Transformers 4 nu va avea o foarte mare legătură cu cele trei episoade anterioare, iar sarcina de a interpreta rolurile principale va reveni de această dată actorilor Mark Wahlberg, Nicola Peltz şi Stanley Tucci.

Care e vestea îmbucurătoare pentru fanii lumii auto? Spre deosebire de producţiile precedente, Optimus Prime va fi „jucat” de un camion Western Star complet modificat. Tot în echipa Autoboţilor se va înrola şi cea mai nouă creaţie a americanilor de la General Motors, proaspăt lansatul Chevrolet Corvette Stingray!

Şi asta nu e tot! Viitorul Autobot urmează să fie jucat de impresionantul Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse care, acesta fiind echipat cu un propulsor W16 quad-turbo de opt litri şi 1.200 CP, nu va avea prea mari probleme în vânătoarea celor mai rapizi dintre Decepţiconi.

Nouă ne rămâne doar să aşteptăm cu cea mai mare nerăbdare primul trailer oficial al noului Transformers 4, de altfel, tot aşa precum şi întreg filmul în toată splendoarea sa.

Comentarii