lukoil-banenr

Bunatati Je Design pentru noul Volkswagen Beetle

Pentru aceia care au pus deja mana pe un exemplar al noului Volkswagen Beetle, germanii de la Je Design au numai vesti bune. O crestere de putere, un kit aerodinamic (extrem de) subtil, un nou set de jante, iar celebra broscuta promite sa iasa in evidenta inca de la prima aparitie. Iata insa cum stau lucrurile, mai pe indelete.

Pilot Autoexpert

Programul de tuning semnat Je Design si destinat ultimului Volkswagen Beetle porneste de la exterior, acolo unde specialistii germani au instalat un nou difuzor de aer, al carui pret se invarte in jurul sumei de 476 euro. De asemenea, pentru un plus de dramatism, viitorii clienti sunt sfatuiti sa opteze si pentru sistemul de evacuare cu patru tobe de esapament, ce costa nici mai mult, nici mai putin de 952 euro. Intr-un final, pachetul estetic este completat de jantele pe 19 inci, pentru care compania din Leingarten percepe aproximativ 2.800 de euro.

Iar asta nu e tot. Cum cresterile de putere reprezinta un ‘must’, recomandam sa-ti dramuiesti cu mare atentie orice banut castigat. Momentan, germanii de la Je Design nu au inaintat nici o suma cu privire la acest aspect, insa este bine de stiut ca numai posesorii exemplarului Volkswagen Beetle 2.0 TFSI vor beneficia de o doza extra de nebunie – sau, pentru a fi mai precisi, de un plus de 40 cai putere si 30 newton-metri.

Drept urmare, cu un total de 240 CP si 310 Nm, ultima creatie a celebrei companii de tuning are nevoie de numai 6.9 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, in timp ce acul vitezometrului a fost dresat pentru a urca pana la bariera celor 230 km/h.

Comentarii