lukoil-banenr

Bust omagial pentru Louis Chevrolet

Un bust de dimensiuni mari, din oţel şlefuit va împodobi Parc de l’Ouest din La Chaux-de-Fonds, oraşul natal al lui Louis Chevrolet. Acesta le va aminti vizitatorilor de întemeietorul mărcii Chevrolet, unul dintre cei mai renumiţi fii ai oraşului elveţian.

Pilot Autoexpert

Sculptura, concepută de Christian Gonzenbach, a câştigat concursul de artă, lansat pe 3 noiembrie 2011, cu ocazia centenarului Chevrolet. Un juriu internaţional a desemnat proiectul lui Gonzenbach ca fiind cel mai bun din cele patru lucrări deosebit de creative.

Propunerea acestuia s-a clasat în faţa celor prezentate de Lang/Baumann, Costas Varotsos, şi Olivier Mosset şi Sylvie Fleury. Spectaculoasa operă de artă va fi amplasată în Parc de l’Ouest, situat în centrul oraşului La Chaux-de-Fonds.

„Suntem foarte recunoscători pentru această donaţie generoasă din partea companiei Chevrolet, un obiectiv care va atrage turiştii, iubitorii de artă şi pasionaţii de autovehicule în oraşul La Chaux-de-Fonds”, a declarat Laurent Kurth, consilier al oraşului La Chaux-de-Fonds.

Opera de artă încheie o serie de iniţiative care marchează o sută de ani de la înfiinţarea mărcii. Pe parcursul centenarului, Chevrolet a lansat şapte modele noi în Europa. Ofensiva de produse continuă cu modelele Malibu şi Cruze station wagon, care vor fi lansate anul acesta.

Comentarii