lukoil-banenr

Cadillac planifică o competiție directă cu noul BMW Seria 4 și cu noul Lexus RC Coupe cu acest coupe de clasă medie bazat pe limuzina din același segment: ATS. Coupeul prezentat la Detroit are o parte frontală ușor modificată, uși, plafon, aripi spate și o parte posterioară complet noi. Mai mult: sigla mărcii este complet nouă pentru ATS, ea a fost restilizată și acum îi lipsesc laurii.

Pilot Autoexpert

6.2015 Cadillac ATS Coupe

2015-Cadillac-ATS-Coupe-steering-wheel

Cadillac promite că habitaclul va fi echipat complet în piele și va putea primi inserții din aluminiu, carbon sau lemn.

Două motoare vor fi disponibile sub capotă: patru cilindri turbo de 272 CP și 400 Nm sau V6 de 3.6 litri cu 321 CP și 373 Nm. Ambele motoare au standard tracțiune spate și cutie de viteze automată cu șase trepte. Opțional va fi disponibilă o cutie manulă cu șase trepte sau un sistem de tracțiune integrală.

7.2015 Cadillac ATS Coupe

Cadillac promite o distrribuție ideală a greutății pe punți (50/50%), suspensie sport opțională, un diferențial cu patinare limitată și jante de 18 inch încălțate cu anvelope “performance”.

ATS Coupe va fi disponibil în America din vara anului acesta. Europa încă fiind în așteptare pentru o perioadă încă nedeterminată.

10.2015 Cadillac ATS Coupe

Comentarii