lukoil-banenr

Cadillac Escalade ESV transformat în birou mobil de lux

Dacă până acum biroul dintr-o clădire era mediul clasic pentru o sedinţă sau o conferinţă video între directorii unei companii, Becker Automotive împinge limitele şi propune biroul mobil pentru corporatişti.

Pilot Autoexpert

Privit de la exterior, modelul ce are la bază SUV-ul Cadillac Escalade nu trădează deloc „sala de conferinţe” pe care o adăposteşte habitaclul masivului SUV american. Asta pentru că cei de la Cadillac ştiu că aparenţele înşeală. Escalade-ul oferă toate facilităţile unui birou tradiţional, la care se adaugă clasa şi luxul definitorii pentru un business man american. Din maşina în mişcare, ocupanţii pot realiza o multitudine de sarcini: pot trimite şi primi emailuri, se pot menţine la curent cu ultimele ştiri sau evoluţii ale pieţei sau pot iniţia convorbiri telefonice.

Toate acestea sunt posibile graţie tehnologiei care abundă la bordul lui Escalade: două sisteme computerizate, unul cu procesor Intel şi preconfigurat cu Windows 7 completat de un al doilea, de tipul Mac Mini. Conectivitatea şi transferul de date sunt asigurate de porturile USB şi hard-ul de 1,5 TB.

Sistemul multimedia instalat pe Escalade este compus din ecrane LCD, un sistem audio controlabil prin ecrane cu touch screen şi conectivitate la canale TV prin satelit şi internet.

Habitaclul business class nu dezamăgeşte nici la capitolul confort, interiorul fiind dominat de console din lemnşi scaune reglabile cu suport inclus pentru picioare, îmbrăcate în piele albă. Caracteristicile interiorului sunt prezentate în detaliu în videoclipul şi în galeria foto.

Comentarii