lukoil-banenr

Calendarul care numără 50 de ani de istorie, Pirelli, așteptat cu nerăbdare la fiecare sfârșit de an, a fost prezentat recent la Milano şi se deosebeşte clar de ediţiile precedente în care predominau peisajele din “paradis” sau diferite mesaje.

FLYONE

Pirelli-2015_resize

diselok

Pirelli 2015, care va apărea în 17.000 de exemplare este realizat de către fotograful Steven Meisel şi reprezintă un tribut acordat clasicului calendar erotic de perete. Pentru acest an, fotomodelele au îmbrăcat foarte mult latex. Mai exact, este vorba de cele mai în vogă şi apreciate nume, aşa cum a obişnuit Pirelli:

Gigi Hadid, Candice Huffine, Carolyn Murphy, Cameron Russel, Isabeli Fontana, Adriana Lima, Raquel Zimmermann, Karen Elson, Joan Smalls, Natalia Vodianova, Sasha Luss şi Anna Ewers.

Adriana-Lima-Pirelli-568_resize

Pirelli-Calendar-23-GQ_11GQ14_pr_b_813x494_resize

Lucrările reprezintă un joc de culori, machiaj şi material vestimentar, ansamblu folosit cu succes de fotograful de modă care a fost solicitat în acest an de către Pirelli.

Acestea fiind doar imagini teaser, vă invită să accesaţi pagina de web oficială, Pirelli Calendar, pentru a vedea pictorialul complet.

 

Comentarii