lukoil-banenr

Polițiștii de patrulare aflați la datorie şi angajaţi în prevenirea și combaterea acțiunilor săvârșite contrar legii pe linia ordinii publice și securității circulației rutiere, au reuşit să tragă la răspundere peste 70 de şoferi băuţi! Iar asta în numai 48 de ore.

Pilot Autoexpert

Mai exact, pe parcursul a două zile, poliţiştii au tras pe dreapta peste 450 de automobilişti, iar în rezultat, o bună parte dintre ei s-au ales cu amenzi şi procese verbale. Majoritatea, adică 364 de şoferi, au încălcat limta de viteză impusă pe sectorul respectiv de drum. Alţi 22 de conducători auto au ignorat semnalul roşu al semaforului. Nu mai puţin grav este faptul că 73 de şoferi au fost depistaţi ca fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Dintre aceştia, trei au refuzat testul alcoolsopic.

Prin urmare, pentru evitarea eventualelor neplăceri INP, solicită responsabilitate șoferilor, atenție sportită la volan, respectarea cu strictețe a regulilor de circulație, folosirea centurii de siguranță și reducerea vitezei de circulației.

 

Comentarii