lukoil-banenr

Camaro by SS Customs

Primele impresii care ne-au venit în gând în momentul când am văzut acest Chevrolet Camaro s-ar putea rezuma la ideea că învelişul său extern este parcă scăpat din TRON-ul lui Joseph Kosinski. Iar pentru a-i oferi iz de un proiect cosmic, tunerii i-au ataşat şi o prelungire generoasă spoilerului faţă, precum şi câteva inserţii din fibră de carbon regăsite pe alocuri la nivelul musculoasei caroserii.

Pilot Autoexpert

Iar cireaşa de pe tortă, sau, săi spunem teoretic, „fereastra” sculptată în capotă, ascunde cel mai intrigant component al proiectului: un uriaş motor V8, cu o capacitate cilindrică de 6.2 litri, capabil să pună la dispoziţia racer-ului un total de peste 750 cai putere. Şi pentru a-i conferi renumitului muscle-car american un comportament mai agresiv, specialiştii de la SS Customs, cu excepţia celor două turbine instalate în compartimentul motor, oferă şi creştere în dimensiuni a discurilor ce compun sistemul de frânare şi mici îmbunătăţiri regăsite atât la nivelul suspensiei, cât şi a roţilor.

Din regrete, nu avem însă şi informaţii despre noile performanţe ale creaturii cu pricina, ce nu înseamnă că rezultatul final ar putea fi altfel decât groaznic de fioros.

Comentarii