lukoil-banenr

Camaro GT3 by Sareni United – 650 CP si 1.295 kg pentru cel mai nou Chevy de curse!

Daca nu esti inca un fan inrait al sporturilor cu motor, acum e momentul potrivit pentru a te inrola in aceasta minunata formatiune. Motivele sunt multiple si extrem de evidente, cel mai nou dintre acestea purtand denumirea Chevrolet Camaro GT3 by Sareni United.

Pilot Autoexpert

Povesatea modelului american de curse incepe in urma cu doi ani, in 2010, odata cu vizita lui Hans Reiter in Statele Unite. Imediat ce a zarit ultima generatie a popularului Chevrolet Camaro, omul din spatele companiei Reiger Engineering si-a spus in gand ca aceasta masina trebuie transformata cu orice pret intr-un atlet performant capabil sa domine competitii celebre de pe teritoriul Batranului Continent – competitii precum FIA GT3 European Championship sau ADAC GT Masters.

Pentru a obtine performante cu care sa se poate mandri, noul Chevrolet Camaro GT3 by Sareni United ascunde sub capota un urias V8 de 7.9 litri, capabil sa livreze celui aflat la volan nu mai putin de 650 cai putere si 800 Newton-Metri. Asemeni italianului Lamborghini Gallardo GT3, modelul american de curse beneficiaza de o transmisie Holinger dotata cu sase rapoarte si padele pentru schimbarea vitezelor.

Ajunsi la final nu ne mai ramane de precizat decat greutatea de aproximativ 1.295 kilograme si pretul de achizitie de 195.000 euro (fara TVA). Nu de alta, dar aspectul exterior chiar nu mai are nevoie de nici o prezentare.

Comentarii