lukoil-banenr

Ghinion pentru un echipaj de patrulare aflaţi într-un BMW Seria 5 după ce un camion le-a tăiat calea. Incidentul a avut loc, în după amiaza zileri de ieri, în jurul orei 14:45, la sensul giratoriu de pe strada Ismail cu strada Calea Basarabiei.Potrivit poliţiei preliminar vinovat de accident se face șoferul TIR-ului. Impactul a fost unul neînsemnat şi nu au fost înregistrate victime.

Pilot Autoexpert

Automobilul INP a intrat regulamentar în sensul giratoriu, iar şoferul TIR-ului le-a cedat trecerea, însă acesta s-a grăbit să treacă și a atins uşor mașina de patrulare. Oamenii legii urmează să stabilească dacă echipajul mobil al INP avea girofarul pornit. În cazul în care va fi constatată vinovăţia şoferului de camion acesta s-ar putea alege cu o amendă în mărime de 1000 de lei și 6 puncte de penalizare, a precizat Natalia Stati, ofiţerul de presă al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău.

Este de precizat că în aceeaşi zi, dimineața, un alt automobil al poliției a fost implicat într-un accident similar care a avut loc pe strada Albișoara.

Comentarii