BMW M3
BMW M3
lukoil-banenr

Karma loveşte atunci când te aştepţi cel mai puţin, o dovedesc şi imaginile video surprinse de camera de bord a unui şofer din Taiwan. Aflat la volanul unui BMW M3 în caroseria E92, acesta a încercat să îşi impresioneze pasagera, accelerând în reprize scurte şi foarte zgomotoase. Este adevărat că pentru început, părea că îi reuşeşte, însă nimic nu prevestea tragedia…

Pilot Autoexpert

Indiferent de naţionalitate, etnie, sau statut social, majoritatea şoferilor de BMW sunt catalogaţi ca fiind nesimţiţi, certaţi cu legea şi impulsivi, iar stilul de condus adoptat este unul agresiv. Însă, nici taximetriştii nu par a fi prea diferiţi în toată lumea, iar dorinţa de a încălca regulamentul circulaţiei rutiere şi de a crea situaţii de accident îi cam stăpâneşte pe toţi. O fi ceva ereditar, sau o calitate necesară pentru a putea fi angajat în companiile de taxi, nu ştim. Cert este că şoferii din această ramură de transport, obişnuiesc să facă cum îi taie capul, iar dacă îi arde să se întoarcă pe banda dublă, fără să se asigure, o va face necondiţionat!

Acum imaginaţi-vă ce se poate întâmpla atunci când un şofer de BMW M3 îşi valorifică ego-ul apăsând pedala de acceleraţie la podea, iar în calea sa apare un taximetrist?

Comentarii