lukoil-banenr

Captivia vine la Paris

Pilot Autoexpert

Noul SUV Captiva va fi prezentat în premiera la Salonul auto de la Paris.
Captiva reprezinta modelul SUV sport veritabil de la Chevrolet, cu un nou stil încrezator si dinamic si un nou sistem de tractiune integrala, care distribuie forta de tractiune în functie de necesitati.. In fond, Captiva pastreaza avantajele oferite de dispunerea flexibila, tip amfiteatru, a celor trei rânduri de scaune, care permit transportarea a pâna la sapte pasageri.
Noul model va dispune de patru motoare noi , toate echipate standard cu o noua gama de transmisii manuale sau automate cu sase trepte de viteza . Vorbim de unitatile pe benzina (de 2,4 l si 3 l) si doua variante turbodiesel (2,2 l).
Motorul V6 de 3 litri livreaza 258 cp si este prevazut cu sistem de injectie directa si sincronizare variabila a supapelor. Motorul diesel de 2,2 litri, prevazut cu turbocompresor si sistem de injectie common rail va dezvolta o putere de 163 sau 184 cp. Unitatea pe benzina de 2,4 litri, cu doi arbori cu came în chiulasa si sincronizare variabila a supapelor completeaza noua gama de motoare, dezvoltând o putere nominala de 171 cp. Atât motoarele turbodiesel de 2,2 litri, cât si varianta pe benzina de 2,4 litri pot fi comandate cu tractiune pe puntea fata si tractiune integrala.

 

Comentarii