lukoil-banenr

Iată că după primii 3 ani de viaţă, BMW-ul X5 în caroseria F15 se pregăteşte să se pensioneze. Despre acest lucru vorbesc pozele spion în care a fost surprinsă viitoarea generaţie a lui X5. Se presupune că succesorul lui F15 va fi lansat abia în 2018, prin urmare încă vă mai puteţi bucura de modelul actual. 

Pilot Autoexpert

Astfel ciclul de viaţă al celei de-a treia generaţii X5 va însuma aproximativ cinci ani. Deloc rău, având în vedere tendinţa constructorilor auto din ultima vreme de a lansa noi şi noi modele odată la 3-4 ani. Până şi BMW a anunţat într-un interview că vor reduce la rândul lor timpul de aşteptarea a unei noi generaţii de modele.

Până una alta, cel mai de succes SUV al bavarezilor se pregăteşte să preia estafeta în viitorul apropiat. Se ştie deja că acesta va fi construit pe o platformă absolut nouă, pe care de altfel, ar putea fi schiţat şi un BMW X7, atât de aşteptat de fanii mărcii. Graţie utilizării aliajelor ultra-uşoare dar şi a elementelor realizate din fibră de carbon, noul model va fi mai uşor, mai rigid şi mai manevrabil, în comparaţie cu predecesorul său.

Pe partea motoarelor putem fi siguri că X5 va continua să utilizeze unităţi pe benzină şi motorină, pornind de la propulsoarele în patru cilindri în linie şi până la V8-ul pentru versiunea M. Nu va lipsi nici varianta hybrid, aşa cum există deja un precedent de pe urma căruia BMW va câştiga suficientă experienţă pentru a îmbunătăţi performanţele maşinii.

2018-bmw-x5-spy-photo (1)

2018-bmw-x5-spy-photo (2)

2018-bmw-x5-spy-photo (3)

2018-bmw-x5-spy-photo (4)

2018-bmw-x5-spy-photo (5)

2018-bmw-x5-spy-photo (6)

2018-bmw-x5-spy-photo (7)

Comentarii