lukoil-banenr

I s-a întâmplat să afle acest lucru pilotului Thierry Neuville, cu foarte puţin timp în urmă, în cadrul pregătirilor pentru etapa de rally din Germania. La volanul bolidului său Hyundai i20 acesta a fost luat prin surprindere de un tractor care tocmai îşi făcea cale prin culturile de pe deal.

Pilot Autoexpert

Din fericire, atât spectatorii, care au ieşit în întâmpinarea pilotului pentru a-l avertiza, cât şi şoferul tractorului ce a reuşit să reacţioneze la timp şi să includă marşarierul, au contribuit la evitarea unui accident dacă nu fatal atunci foarte grav. Totuşi, cea mai mare implicaţie o are pilotul, Thierry, demonstrându-ne nu doar calităţi excepţionale de pilotaj dar şi cât de eficiente pot fi frânele unui bolid de rally!

Mai jos vedeţi cum a avut loc toată acţiunea iar pe această cale adresăm şi un mesaj iubitorilor de tuning, care ar trebui să înveţe că primul cel mai important lucru în modificarea unui automobil sunt sistemul de frâne, apoi urmează spoilerele, evacuarea gălăgioasă şi stilul de şofat agresiv!

sursa: autoevolution.com

Comentarii