lukoil-banenr

Doi polițiști au făcut zob automobilul de serviciu, după ce s-au lovit într-un stâlp. Accidentul a avut loc, la data de 13 septembrie anul curent, în localitatea Izbiște din raionul Criuleni. Din fericire polițiștii au scăpat cu viață, însă automobilul de patrulare a fost transformat într-un morman de fiare vechi.

Pilot Autoexpert

Imaginea cu automobilul de poliție, de fapt cu ce a mai rămas din acesta, a fost postată pe o rețea de socializare. Potrivit autorului fotografiei în momentul accidentului în automobil s-ar fi aflat doi polițiști, Iurie Cavcaliuc și Sergiu Borș. Din motive neconoscute cei doi s-au lovit cu automobilul într-un pilon de beton armat, însă au scăpat cu viață, iar ce s-a ales din automobilul de patrulare puteți să vedeți în poza alăturată.

Am încercat să aflăm mai multe detalii de la colonelul de poliție Alexei Armașu, șeful Inspectoratului de Poliție Criuleni, însă acesta ne-a refuzat sugerându-ne să ne adresăm la conducerea Inspectoratului Național de Patrulare, din motiv că atât automobilul cât și polițiștii „le aparțin”.

Solicitată telefonic, Diana Fetco, ofițerul de presă al Inspectoratului Național de Patrulare, a confirmat pentru Autoexpert.md că un asemenea accident a avut loc însă nu a putut confirma sau infirma dacă a fost inițiată o anchetă de serviciu în acest caz și nici cine va răspunde pentru automobilul INP distrus. Fetco la rândul ei ne-a sugerat să ne adresăm cu o solicitare oficială către conducerea INP pentru a putea obține răspunsuri la toate întrebările pe care le avem, inclusiv în ceea ce privește cauzele și persoanele vinovate de accident.

sursa foto: facebook.com // Ana Cuiurean

Comentarii