lukoil-banenr

Cayenne Diesel va fi introdus şi pe piaţa americană

Cayenne Diesel este echipat cu un motor V6 de 3.0 litri care produce 245 CP şi 550 Nm. Viteza maximă pe care poate să o atingă este de 220 km/h, iar acceleraţia de la 0 la 100 km/h se scoate în 7,6 secunde. Consumul în ciclu combinat declarat este de 7,2 l/100 km.

Pilot Autoexpert

Alături de acest model va fi introdus pe piaţă şi viitorul crossover Cajun; acesta se bazează pe Audi Q5 şi este aşteptat să apară cel mai probabil pe parcursul anului următor. Nu în ultimul rând, după ce va fi scos la vânzare în această primăvară şi Porsche Panamera GTS va fi oferit inclusiv în Statele Unite ale Americii.

În 2011, pe piaţa americană s-au vândut 12.978 de unităţi Porsche Cayenne, în comparaţie cu 8.343 de exemplare vândute în 2010. Prin urmare, s-a înregistrat o creştere cu 56% care a stabilit un record al vânzărilor. După cum americanii au început să acorde mai multă atenţie la consum, Cayenne Diesel ar trebui să contribuie în viitor la sporirea vânzărilor, mai ales că segmentul SUV-urilor este într-o oarecare măsură apreciat în continuare la nivel global. De exemplu, Mercedes-Benz a anunţat recent că a vândut din 1979 până în prezent două milioane de SUV-uri, din clasele G, ML, GL, şi GLK.

Comentarii