Jayco Embark RV
lukoil-banenr

Vehicul recreaţional, aceasta este atât traducerea din engleză de la RV, cât şi definiţia de dicţionar al acestei pensiuni pe roţi. Una pe nume Jayco Embark Luxury, creaţia celor de la Thor Industries şi Spartan Specialty Vehicles.

Pilot Autoexpert

Asocierea cea mai frecventă cu care vin însoţite aceste vehicule este vârsta dincolo de medie a proprietarilor de RV. Portretul unei familii înstărite, cu copii şi nepoţi, care şi-au atins deja toate obiectivele în viaţă, iar acum tot ce le-a rămas de făcut este să călătorească prin toată lumea.

 

Creatorii acestei „pensiuni pe roţi” sunt însă de altă părere şi insistă să răspândească acest virus şi în rândul celor mai tineri. În acest sens, RV-ul Jayco Embark Luxury vine dotat cu tehnică de ultimă oră, televizoare exterioare LED HDTV cu o diagonală de 50 de inch, unul interior de 32 de inch, la fel LED HDTV, mobilier confortabil în salon şi un imens dormitor.

Bineînţeles că aici aveţi tot necesarul, de la frigiderul Whirlpool şi cuptorul cu microunde, până la bucătăria specială sau un şemineu, lumini ambientale, sisteme de climatizare sofisticate şi multe altele. Despre baie se spune că este şi mai specială, cu lumini speciale ce imită cerul înstelat.

Imaginile afişate pe internet nu sunt suficient de convingătoare, dar cei de la carscoops.com cred că luxul din Jayco Embark, este cu mult peste cel din Rolls-Royce şi Bentley.

Comentarii