lukoil-banenr

La această întrebare au încercat să răspundă designerii Theophilus Chin, care au şi lansat un prototip virtual al unui model numit Audi Q6. Având în vedere trendul urmat de producătorii de automobile care lansează noi modele unul după altul, doar pentru a ţine pasul cu concurenţa, un eventual Q6 este mai mult decât posibil. 

FLYONE

Ştim deja că Mercedes-Benz GLE Coupe a pornit pe urmele lui BMW X6, care este un lider absolut în segmentul pe care l-a creat odată cu lansarea propriu-zisă a acestuia, iar un rival din Ingolstadt ar completa nişa creată de bavarezi. Specialiştii TC şi-au imaginat noul Q6 ca fiind un produs derivat din actualul model Q7, dar căruia i-au aplicat mici restilizări.

diselok

Aceste modificări vizează partea frontală a maşinii, unde vedem o grilă a radiatorului mai mare, bara de protecţie redesenată dar şi faruri ceva mai sporty. Posteriorul maşinii este mai puţin atractiv şi aminteşte ceva mai mult de cel al lui Audi A7, cu stopuri minimizate.

Chiar dacă este doar o proiecţie virtuală, putem spune că acesta arată mult mai bine decât tentativa celor de la Mercedes! Voi ce părere aveţi?

4667733931937870827

Comentarii