lukoil-banenr

Mercedes-Benz nu a renunţat la coupe-ul său cu patru uşi, modelul CLS, ba dincontra a promis să lanseze şi cea de-a treia generaţie. Iată că exact aceasta a şi fost surprinsă de către fotografii spioni, undeva prin Germania.

Pilot Autoexpert

Formula de succes, cea a unui coupe cu patru portiere, i-a adus şi rivali printre care se numără Audi A7 Sportback şi BMW Seria 6 Gran Coupe, doar că tot Mercedes-ul rămâne cel mai atractiv în acest segment. Designerii din Stuttgart nu au plecat departe de la conceptul care l-a consacrat, astfel că noul model va fi în egală măsură de atrăgător.

Deşi nu avem acces la imaginile blocurile optice şi faţă, care ne-ar ajuta să completăm întregul puzzle, putem vedea că prototipul are o multitudine de similarităţi cu predecesorul său. Aceeaşi siluetă elegantă, cu plafonul care coboară periculos spre posterior unde vom descoperi blocurile subţiate cel mai probabil, în stilul coupe-urilor E şi S-Class.

De altfel puteţi observa că şi la interior, găsim elemente comune cu E-Class, în special la nivelul planşei şi a instrumentelor de bord.

Premiera mondială a noului model va avea loc la Salonul Auto de la Los Angeles, luna viitoare, în noimebrie, iar în vânzare CLS-ul va fi propus deja în 2018.

Comentarii