lukoil-banenr

Gata cu joaca! Cel mai titrat rival pentru limuzinele Rolls-Royce Ghost, dar şi Bentley Flying Spur, este pregătit să îşi facă apariţia în scenă. Cu numai două poze teaser îi putem ura bun venit noului Mercedes-Maybach S600! 

FLYONE

2091417555556809950_resize

diselok

Nu, acesta nu este un debut oficial, ci doar un mic anunţ însoţit de două imagini la număr, menite să stârnească şi mai multă nervozitate în rândul competitorilor. Ştim cu toţii că noul Maybach are la origini un S-Class cu ampatamentul mărit, iar acest lucru se reflectă şi în designul maşinii, care însă, este totuşi subtil modificat pentru a sublinia rangul mai înalt al limuzinei.

Cel mai mult s-a pus accent pe interiorul maşinii, unde designerii oferă o gamă largă de accesorii de personalizare, iar clienţii se vor bucura de foarte mult spaţiu pentru picioare cu scaune ajustate electronic individual şi alte minunăţii.

Denumirea de S600 implică şi utilizarea serviciilor unui V12 de 6.0 litri, twin turbo, care va pune pe roţile motrice în jur de 530 de cai putere şi 830 Nm de cuplu motor. S-ar putea să ne aşteptăm şi la versiuni mai performante decât atât, însă acest lucru îl vom afla abia în data de 18 noiembrie, atunci când limuzina germanilor va debuta la Salonul Auto de la Los Angeles! Rămâneţi aproape!

Comentarii