lukoil-banenr

Ce spuneţi despre un VW Passat CC de 500 de CP?

Cea mai puternică versiune a modelului Passat CC, oferită de către Volkswagen, este echipată cu un propulsor V6 de 3.6 litri ce se bucură, în varianta standard, de prezenţa a aproximativ 300 CP şi 350 Nm – cifre deloc neglijabile pentru un automobil de clasa medie. Lucrurile însă capătă o nouă latură atunci când modelul constructorului din Wolfsburg ajunge pe mâinile tunerilor de la MR Car Design.

Pilot Autoexpert

Un sistem de supraalimentare recent instalat în cadrul compartimentului motor urcă valorile maxime până la 500 cai putere şi 700 Nm, forţa de frânare crescând de asemenea datorită discurilor de 355 x 32 milimetri.

Alte modificări operate vin în formă de instalarea unei suspensii de tip coilover de la KW, plus un set de stabilizatoare faţă / spate marca H&R, şi coupe-sedan-ul german promite să ruleze acum de cel puţin două ori mai bine decât arată.

Singurele îmbunătăţiri de ordin estetic operate de MR Car Design Volkswagen-ului Passat CC constau într-o simplă pereche de tips-uri cromate ataşate noului sistem de evacuare, plus un set de jante OZ Racing de 18 inch livrate în compania unor pneuri 235/40-18.

Comentarii