lukoil-banenr

Din păcate, incidentele cu maşinile care iau foc dintr-un motiv sau altul, sunt acum la ordinea zilei. Fie că vorbim despre un supercar italian, al cărui motor s-a încins, fiind turat în limite mai mult decât prevede legea, fie că e un biet Logan alimentat cu GPL, cert este că maşinile ard, şi o fac foarte bine! În câteva minute, focul poate mistui un automobil întreg, iar ce mai rămâne este doar şasiul!

Pilot Autoexpert

Însă ce vedem mai jos sunt rămăşiţele unui automobil foarte ecologic, produs din materiale reciclabile şi infonfesiv practic cu mediul înconjurător. Este un BMW i3!

Şi ca să anticipăm comentariile neruşinate în adresa acestuia, am vrea să menţionăm din start că nici maşina şi nici staţia de alimentare cu electricitate montată în casă, nu au nici o legătură cu cauza incendiului. Oricât de banal nu ar suna, dar casa a luat foc din cauza unor focuri de artificii aruncate la gunoi, dar care încă mai conţineau material expolizibil! Stăpânii au plecat de acasă iar karma şi-a văzut de treabă, astfel că în câteva ore, de la o scânteie, s-a ajuns la o tragedie. Întâmplarea a avut loc în oraşul New York, în perioada sărbătorilor de iarnă.

bmw-i3-fire-2

Din fericire însă, nimeni nu a avut de suferit, afară de maşini bineînţeles! Pe semne că proprietarul casei era cunoscut bine cu producţia bavarezilor astfel că în garajul acestuia să regăseau două modele ale producătorului german, un BMW 328i şi un BMW i3. Iar dacă despre Seria 3, se poate spune că a fost cândva un 328i şi se poate proba acest lucru, atunci în cazul lui i3 e un pic mai dificilă sarcina. Maşina practic s-a topit până la nivelul bateriilor, care de altfel, au rămas intacte! Apropo, puteţi vedea şi firele rămase din fibra de carbon 🙂

bmw-i3-fire-1-750x563

bmw-i3-fire-4-750x563

Comentarii