lukoil-banenr

Ce ziceţi de un Porsche de 1.200 CP? – 9ff GTurbo Gtronic

Modelul 977 Turbo Cabriolet de la Porsche aşa cum nu mai este în producţie nu mai necesită să fie promovat, dar cum oare poţi rămâne indeiferent când auzi despre tunerii de la 9ff şi noua lor odraslă de 1.200 CP?!

Pilot Autoexpert

Deoarece germanii de la 9ff nu-şi fac viaţa grea complicându-se cu jumătăţi de măsură, 9ff GTurbo Gtronic a suferit modificări majore pentru a ajunge la stadiul final. Ca primă modificare a fost motorul dus de la o capacitate cilindrică de 3,6 litri până la cota de 4,2 litri. Şi asta e doar puţin! Dotarea propulsorului cu o turbosuflantă de dimensiuni mari şi transmisia modificată îi permit lui GTurbo Gtronic să pună la bătaie o putere brutală de 1.200 CP şi un cuplu de 1.150 Nm!!!

Ce vor reuşi oare să facă maeştrii de la 9ff cu noua generaţie a renumitului Porsche 911 când va apărea modificaţia Turbo?

Tradus în performanţe, GTurbo Gtronic parcurge intervalul 0-100 km/h în 2,8 secunde, putând continua accelerarea până la 414 km/h. Pentru a prevesti masiva putere de sub caroserie, modelul a primit un pachet exterior aerodinamic, suspensie Bilstein şi jante de culoare galbenă de 20 inci încălţate cu anvelope Continental ContiSportContact 5P.

Comentarii