lukoil-banenr

Odată cu lansarea noii generaţii BMW Seria 7 în caroseriile G11/G12, bavarezii au prezentat din start şi versiunea echipată cu M Sport Package. Acesta din urmă are rolul de a-i adăuga limuzinei un strop de agresivitate dar şi un accent pronunţat de sportivitate. Chiar şi aşa, cei de la Manhart au considerat că se poate şi mai bine de atât intervenind cu mici schimbări de design. 

Pilot Autoexpert

Deşi sunt practic insesizabile, acestea dau foarte bine la aspectul total al maşinii. Ce vedem în primul teaser oficial, este un BMW Seria 7 în versiunea cu ampatament obişnuit, G11, îmbrăcat în M Performance Package, la care au fost adăugate careva îmbunătăţiri cosmetice. Aici sunt incluse un nou spliter frontal, grilele radiatorului şi carcasele oglinzilor exterioare finisate în negru, garda la sol micşorată dar şi un nou set de jante, la fel negre.

Printre spiţele jantelor se remarcă şi etrierii vopsiţi cu galben, iar pe lungimea caroseriei a fost aplicată o dungă de vinyl care să asigure continuitate contrastului de culori alb-negru-galben. Din păcate, compania de tuning germană nu a negociat prea multe detalii cu presa, astfel că fişa tehnică a maşinii care să ne descopere performanţele nu ne este cunoscută. Totuşi, judecând după denumirea noului model, MH7 700, putem presupune că cei de la Manhart nu se vor limita doar la aspectul vizual al maşinii ci vor face schimbări şi în compartimentul motor.

Numărul 700, indică cel mai probabil numărul cailor putere, iar spre acest gând ne duce şi un exemplu recent, prin care un X5 M a fost dus la limita de 750 de cai putere! Prin urmare, nu ar fi o problemă pentru Manhart să dezvolte mai mulţi CP dacă vor alege pentru acest scop un BMW 750i xDrive. Unde mai pui că în stock, V8-ul de 4.4 litri twinpower-turbo pune la dispoziţie în jur de 450 de cai putere şi 650 Nm de cuplu motor care îi garantează un sprint de la zero la prima sută la oră în numai 4.2 secunde.

Comentarii