lukoil-banenr

Timpul trece, iar odată cu el se apropie o nouă etapă a Campionatului Moldovei la Autoslalom. Şi pentru că ai urmărit cu sufletul la gură tot ce se întâmplă în culisele acestui sport spectaculos, venim să te informăm cînd şi unde va avea loc cea de a treia rundă!

Pilot Autoexpert

O mică recapitulare ne ajută să ne amintim că în campionat au fost înscrişi 20 de piloți printre care și trei reprezentante ale sexului frumos. Regulile au rămas aceleaşi iar lupta se dă în două clase, cea a automobilelor cu tracțiune pe puntea față, dar și spate. 

În clasa maşinilor cu tracţiune pe puntea faţă, lider rămâne în continuare Eugen Baranov, urmat apoi de Andrei Balan, cel mai apropiat rival al său şi Alexandr Şerbacov. În tabăra automobilelor RWD, cei trei piloţi care luptă pentru podium sunt Nicolai Vostricov, Oleg Dumanov dar şi Eugen Codreanu, câştigătorul ediţiei de autoslalom 2014.

Etapa cu numărul trei a Campionatului Moldovei la Autoslalom va avea loc în ziua de duminică, la data de 26 Iulie, în oraşul Hânceşti, iar startul se anunţă începând cu orele 13:00. Vă aşteptăm!

Evenimentul este organizat de BMW Club Molodova sub patronajul Federatiei de Automobilism din Moldova. Sponsor general – Lukoil Moldova, parteneri Drivers Club și GoldBar, partener media– AutoExpert!

11737185_724947964315688_933777335_n

Comentarii