lukoil-banenr

Târgul va avea loc chiar în acest sezon de vară iar potrivit organizatorilor, printre exponate se va număra și un McLaren F1 „The Road Going LM”, fiind cel mai scump exponat din colecţie. 

Pilot Autoexpert

Specialiștii valorificării mașinilor clasice de la Casa de licitații Sotheby`s, pregătesc cea mai mare colecție de licitație de mașini exclusiviste. Colecția, numită Pinnacle Collection, este anunțată ca fiind cea mai scumpă selecție de mașini scoasă vreodată la vânzare.

Potrivit casei de licitații, colecția va include cele mai scumpe și mai exclusiviste mașini europene create de-a lungul istoriei auto. Nu vor lipsi nici mașini care au concurat cu succes în anii `50-`60 pe cele mai importante circuite din motorsport. Licitația va fi încheiată cu câteva mașini moderne, dar care sunt la fel de rare și la fel de scumpe.

12 milioane de dolari va fi prețul de la care va porni licitația pentru un McLaren F1 din 1998. Sotheby`s nu a dat publicității o listă scurtă cu mașinile care vor lua parte la licitația din vară, însă a accentuat un singur supercar: un McLaren F1 din 1998, aparținând colecției de numai cinci exemplare ”The Road Going LM”. Și pentru ca intriga să devin și mai interesantă, Sotheby`s susține că mașinile licitate în această vară sunt doar o parte dintr-o colecție impresionantă a unui important pasionat de mașini.

Câteva dintre mașinile care vor fi scoase la licitație se regăsesc mai jos:

11423632_524254741055955_1475839526_n

Comentarii