lukoil-banenr

Fanii francizei Fast and Furios, care urmăresc cu sufletul la gură fiecare mişcare a actorilor săi preferaţi, ştiu deja că noul episod se filmează în Cuba. Ceilalţi însă, vor afla mai multe detalii din cele ce urmează. Bine că Tyrese Gibson a decis să ne împărtăşească câteva informaţii fresh, direct de la sursă.

Pilot Autoexpert

Într-o postare a acestuia pe reţelele de socializare, vedem o frântură video din culisele FF 8, în Havana, Cuba. Imaginile ne descoperă maşini de epocă, dar modificate până în măduva oaselor, maşini care vor participa şi la cursele de drag în stilul Fast and Furios.

Foarte încântat pare a fi şi F. Gary Gray, care a mărturisit că este extrem de fericit şi mulţumit cu rezultatele muncii, menţionând că „se face istorie”. Va trebui să îl credem pe cuvânt, pentru că Vin Diesel, a declarat anterior că noul episod va fi mult mai incitant, cu mai multe scene de curse, aşa cum au cerut fanii francizei. Ar fi bine să fie aşa, pentru că ultimile serii am văzut doar acţiune, explozii, împuşcături şi nimic altceva ce ar avea vreo legătură cu lumea curselor auto.

Iar pe lângă Tyrese Gibson şi Vin Diesel, lista de actori include şi pe Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese, Chris „Ludacris” Birdges, Elsa Pataky  şi Jason Statham în rolul lui  Lucas Black. Deasemenea nu vor lipsi Dwayne Johnson, Kurt Russell, Scott Eastwood şi Charlize Theron.

Comentarii