lukoil-banenr

Ca să nu rămână în urmă de colegii săi, britanicii de la Jaguar au publicat într-un sfârşit prima poză cu noul său F-Pace. Crossoverul se înscrie în istoria producătorului englez de automobile ca fiind primul Jaguar proiectat şi construit pentru drumuri proaste, dar şi mici escapade în off-road. Cu toate astea, ar trebui să credem că este şi un SUV foarte agil şi performant, că doar poartă emblema Jagura nu?

Pilot Autoexpert

Până acum am fost serviţi doar cu teasere, în care Jaguar încerca să ne capteze atenţia cu un nou model, unul care spun ei că este foarte aşteptat şi solicitat în rândul clienţilor mărcii. Ei bine, pentru ei dăm şi noi „mai departe” noutatea.

Derivat din conceptul C-X17 şi păstrând dimensiunile apropiate ale acestuia, Jaguar F-Pace vine cu un design agresiv şi se prezintă într-o nuanţă de vopsea electrizantă, cocoţat pe jante mari şi cu un apel puternic la sport. Cam aşa ar suna descrierea scurtă a ceea ce iubesc britanicii să numească Jaguar F-Pace. Un automobil bine echilibrat, spaţios şi foarte practic, dotat cu un motor V6 de 3.0 litri.

Şi pentru că are de concurat cu modele ca BMW X4 şi Porsche Macan, Jaguar va introduce ulterior versiunea F-Pace SVR care face uz de serviciile renumitului V8 de 5.0 litri!

Comentarii