lukoil-banenr

Compania de asigurări Veyro a efectuat un studiu pentru a afla care este cel mai căutat brand auto pe Google, la nivel mondial da și din perpectiva fiecărei țări în parte. Astfel au fost studiate căutările pe Google ale fiecărei țări din ultimele 12 luni, iar căștigător la nivel internațional s-a dovedit a fi Toyota.

Pilot Autoexpert

Constructorul nipon este favoritul a 57 de țări din totalul de 171 de țări care au fost cercetate pe parcursul întregui studiu. Brandurile germane BMW și Mercedes domină în 25 și respectiv 23 de țări de pe glob.

Poate va-ți așteptat la un alt rezultat, însă șinem săvă informăm că cel mai cautat brand pe Google de către internauții din Republica Moldova este BMW! În același timp, cei din România optează pentru Volkswagen iar Ucraina preferă în aproape aceeași măsură BMW și Hyundai.

Chiar dacă majoritatea țărilor oamenii au căutat anume mașinile pe care ar dori să le achiziționeze, 12 țări din lume au ca brand favorit brandul italian Lamborghini.

Interesant este că și cei de la Tesla se clasează ca cei mai căutați în șapte țări dintre care putem enumera Norvegia, Olanda și China.

Pentru a consulta harta la rezoluție maximă, puteți accesa acest link.

Comentarii