Renault Megane Excentric
lukoil-banenr

Renault Megane este una din preferatele moldovenilor, grație prețului mic de achiziție, motorului diesel de 1,5 l volum și costurilor mici de întreținere. Dragostea unora față de această mașină nu are limite iar un bun exemplu este mașina din imagini.

Pilot Autoexpert

Acest Renault Megane a fost scos la vînzare, anunțul a apărut pe un site specializat din țară. Proprietarul declară că mașina a fost importată ”de la Germania”!

Renault Megane Excentric

Din imagini, putem observa că mașina a trecut prin mainele unui atelier de tuning care i-a conferit un aspect agresiv. Pe măsură sunt și jantele, la 18 inci dar și sistemul de eșapament. O persoană neinițiată ar putea declara că este un monstru sau un bolid de curse însă, sub capotă se regăsește o unitate diesel de 1,5 l volum. Proprietarul declară că este un propulsor econom și foarte puternic.

Renault Megane Excentric

Mai mult, acesta i-a și dat un nickname, Bentley Turbo R! Nu știm care ar fi asocierea cu această mașină, poate dragostea proprietarului de mașinile Bentley sau poate la mijloc o fi vreo enigmă? Cert este un lucru, acest Megane poate fi numit drept cel mai ”excentric” Megane pe care l-ai văzut vreodată.

Renault Megane Excentric

P.S. Prețul acestui ”Bentley Turbo R” este mai mult decît modest, doar 4300 euro…și este negociabil.

Comentarii