lukoil-banenr

Range Rover reprezintă vârful de gamă al producătorului britanic, fiind totodată și cel mai luxos suv din lume la ora actuală. Se pare că luxul nu are limite, lucru bine ştiut deja, iar cei de la Land Rover vin să ne confirme ipoteza.

Pilot Autoexpert

În cadrul Salonului Auto de la New York, britanicii vor prezenta o versiune și mai luxoasă al actualului Range Rover iar versiunea Autobiography LWB Black, cunoscută ca vârf de iceberg în gama producătorului britanic de suvuri, va ceda locul noului model. Chiar dacă sub capotă se regăsește un motor V8 de 5.0 litri volum, în această săptămână, acesta va fi înlocuit cu o versiune și mai luxoasă și probabil mai puternică.

Totodată, noul model va fi și cel mai luxos Range Rover din toate timpurile. Nu se cunosc careva detalii tehnice dar din imagini putem trage concluzia că mașina va fi vopsită în două culori, va avea caroseria Long, jante de 21 de inch și sistem de eșapament cu patru finale! Acest lucru ar putea să ne indice la faptul că sub capotă se va regăsi același V8 de 5.0 litri volum dar cu mai mulți CP.

Iar dacă prețul de listă al unui Range Rover Autobiography Black pornește de la 166.000 euro, oare care va fi prețul de listă al noului vârf de gamă?

224418273174810787

 

Comentarii