lukoil-banenr

Despre acest lucru a anunţat purtătorul de cuvânt al companiei franceze. Cea de a patra generaţie a unuia dintre cele mai populare modele din gama constructorului de automobile Renault, Megane-ul, va fi prezentat în cadrul conferinţei de presă organizate pentru data de 15 septembrie.

Pilot Autoexpert

Se cunoaşte faptul că Renault lucra de ceva vreme la un succesor pentru Megane, iar prototipul acestuia a fost văzut de nenumărate ori pe drumurile publice, aflat în teste. Dar aşa cum maşina purta toate accesoriile necesare pentru un camuflaj reuşit, designul acesteia rămâne a fi în continuare o necunoscută. Tot ce avem este o imagine render publicată pe site-ul autoevolution.com.

Aşadar, vedem trăsături de design comune cu proaspăt lansatul Talisman, blocurile optice cu LED, grila faţă masivă şi logo-ul Renault impozant. Acestea vor „ascunde” una dintre motorizările binecunoscute deja, ca TCe 130, dCi 110 sau dCi 130, cuplate la transmisii manuale şi automate, etajate în cinci sau/şi şase rapoarte.

Mai multe detalii dar şi poze cu noul hatchback vă vom putea oferi direct de la Salonul Auto de la Frankfurt, unde Megane-ul va fi prezentat în compania fraţilor săi Talisman şi Talisman Estate, Kadjar dar şi Espace.

Comentarii