Renault Megane 2016
lukoil-banenr

Renault a prezentat la Salonul Auto de la Geneva noua generaţie a hatchback-ului Megane. O maşină al cărei nume este destul de popular în rândul automobiliştilor din Moldova. Iar asta deoarece, succesorii săi au reuşit să convingă multă lume de faptul că francezii ştiu să construiască maşini accesibile, eficiente şi acomodate la necesităţile cotidiene.

Pilot Autoexpert

Însă noul Megane este ceva mai mult de atât. Cu un design savuros, modern şi bine echilibrat, franţuzoaica va pune probleme grave concurenţilor săi. Şi nu doar datorită aspectului vizual ci şi dotărilor opţionale cu care se poate lăuda. Iar preţul ca de fiecare dată, este sub aşteptările noastre.

Şi ca să vă răspundem la întrebrea care vă interesează cel mai mult, aflaţi că versiunea entry-level a lui Renault Megane, denumită Life, începe de la 12.800 de euro. Sub capotă este instalat un motor pe benzină, ce corespunde normelor de poluare Euro 6 şi vă poate satisface dorinţa de mişcare apelând la rezerva de 115 cai putere. La capătul opus se află versiunea GT, dotată cu un propulsor care generează 205 cai putere şi al cărei preţ începe de la 19.200 de euro. Iar între aceste două extremităţi, găsiţi şi versiuni de echipare ZEN cu un motor ce dezvoltă 115 sau 130 de cai putere.

renault-megane-sd3es-web-0001

În tabăra Megane-lor echipate cu motoare diesel, varianta Energy dCi de 90 cai putere este cea care vă asigură accesul la noua generaţie a modelului. Aceasta are preţ de start de 14.000 de euro şi poate creşte până la 18.600, dacă vă orientaţi privirea către versiunea INTENS, ce vine dotată cu propulsorul de 130 CP, cuplat la o transmisie manuală.

Dotările oferite standard, pe un model LIFE, includ sistemul ABS, ESP, tempomat (Cruise Control), opt airbag-uri, centuri de siguranţă reglabile pe înălţime pentru pasagerii faţă, oglinzi retrovizoare reglabile electric şi încălzite, puncte de fixare isofix, senzor presiune roţi şi chiar roată de rezerva de dimensiuni normale.

Mai mult de atât, la volanul maşinii veţi descoperi indicatorul de schimbare a treptei (pentru cutiile manuale), funcţia start/stop, funcţia ECO mode, sistem de recuperare a energiei la frânare, aer condiţionat cu reglaj manual, afişaj pentru temperatura exterioară, închidere centralizată, blocuri optice cu LED, sistem de infotainment, conexiune prin Bluetooth, AUX sau USB, priza 12 V şi multe multe altele!

4renaultmegane2016 2016_renault_megane_overseas_01 2016-renault-megane-full-specs-released-16l-base-engine-new-7-speed-edc-102365_1Nuevo_Renault_Mégane_2016_DM_10

Comentarii