lukoil-banenr

Salonul auto de la Buesnos Aires va găzdui o serie de premiere mondiale importante pentru constructorul de automobile Renault. Una dintre acestea, are la bază modelul Dacia Sandero, atât de populară în România cât şi în ţara noastră. Însă, versiunea de performanţă a lui Sandero nu va purta sigla Dacia, ci Renault!

Pilot Autoexpert

Botezată Sandero RS, hatchbackul francezilor vine dotat cu un motor aspirat natural, cu o cilindree de 2.0 litri şi o rezervă de 145 de cai putere. Aceştia sunt transferaţi punţii faţă prin intermediul unei transmisii manuale, iar aşa cum masa totală a lui Sandero este cu mult sub micuţul Clio, această motorizare ar trebui să repoziţioneze modelul Sandero în faţa clienţilor săi, făcându-l mai atrăgător.

11650502_528354377312658_1822436067_n

Bineînţeles că inginerii au revizuit suspensia maşinii înlocuind componentele stock cu unule sport care îi vor garanta noului Sandero RS un comportament mult mai sport dar şi o manevrabilitate sporită. Şi la exterior, versiunea RS se remarcă prin noi bare de protecţie redesenate, cu o tentă mai agresivă, lumini de zi LED încorporate în spoilerul faţă, noi jante cu un design special dar şi abţibilduri în stilul „racing”.

Se pare că acum împătimiţii modelelor Sandero au un nou punct de reper în modificarea maşinilor sale, acesta fiind Sandero RS!

Comentarii