lukoil-banenr

În cadrul evenimentulu Dubai International Motor Show, Chevrolet a prezentat cea mai puternică, tehnologizată şi rapidă versiune a noului Corvette C7, modelul de top ZR1. Cifrele dinamice încă sunt ţinute în taină, dar se ştie că sportcarul va putea atinge viteza maximă de 338 km/h.

Pilot Autoexpert

Sportiva se echipează cu un propulsor modernizat V8 de 6.2 litri, supercharged, capabil să dezvolte 765 CP şi un cuplu motor nemaipomenit de 969 Nm. Motorul supraalimentat poate fi cuplat la o cutie de viteze mecanică cu şapte trepte, sau în premieră pentru modelul ZR1, la o cutie automată cu opt rapoarte.

Oficialii promit o manevrabilitate de invidiat a coupe-ului sportiv pe circuit, şi asta datorită pachetului opţional ZTK Peformance, care include anvelope sport Michelin PS Cup2, amortizatoare magnetoreologice şi un şir de elemente aerodinamice care generează o forţă de apăsare egală cu 431 kg.

Americanii de la Chevrolet, nu au uitat nici de partea estetică, oferind pachetul de styling Sebring Orange Design Package, care include etriere, spliter şi praguri finisate în culoarea oranj. Pentru clienţii exigenţi este oferită o listă întreagă de opţiuni, printre care se regăseşte tapiţeria din piele Nappa, scaune cu încălzire şi ventilare şi sistemul audio Bose.

Potrivit oficalilor versiunea de top ZR1 al lui Chevrolete Corvette C7, va putea fi cumpărată în primăvara anului 2018. Până atunci însă vă invităm să savuraţi imaginile cu cel mai puternic Corvette de până acum!

Comentarii