lukoil-banenr

Principala atracţie a serviciului de taxi, numit UBER, este faptul că poţi oricând fi plimbat cu o maşină mai puţin obişnuită şi care nu poartă însemnele de taxi, ca să nu mai spunem de publicitate. Una dintre acestea este şi acest Audi RS6, cu „mici” modificări. 

Pilot Autoexpert

Chiar şi în versiunea de uzină, Audi RS6 te poate surprinde cu o acceleraţie furtunoasă garantată de cei 560 de cai putere extraşi dintr-un V8 turbo-aspirat. Însă, exemplarul din imagini este mai special de atât. Pe lângă faptul că aparţine unui atlef foarte renumit, acesta mai este şi tunat la greu, iar bodykit-ul aerodinamic executat în stil DTM vine să ne confirme supremaţia maşinii pe străzi.

59f071aa08b9

Modificările aduse motorului, însumează un upgrade de până la 960 de cai putere, ceea ce face ca acest automobil să fie unul dintre cele mai dorite în sistemul UBER. Din totalul de 5.700 de înregistrări, doar 11 utilizatori UBER au avut ocazia să dea o tură alături de Jon Olsson, în diabolicul Audi RS6 DTM, pe străzile oraşului Stockholm.

Comentarii