lukoil-banenr

EuroNCAP a făcut totalurile anului 2014 și a anunțat care sunt cele mai sigure mașini supuse testelor! Vă invităm să vă faceţi cunoscuţi cu acestea în cele ce urmează!

FLYONE

Astfel, în clasa compactă locul fruntaș îi revine noii Skoda Fabia care este singura compactă din cele 14 supuse crash testelor cu 5 steluțe la activ. Mașina cehă a obținut 81% pentru protecția adulţilor, 81% – protecția copiilor, 69% – protecția pietonilor iar la capitolul funcționarea sistemelor de siguranță a reușit un total de 69%.

diselok

În clasa D cea mai sigură mașină s-a dovedit a fi noul Mercedes-Benz C-Klass. Acesta a obținut 92% pentru protecția pasagerilor adulți, cel mai bun indicator din toate înregistrate vreodată în această clasă. La categoria SUV-urilor compacte Nissan Qashqai a surclasat concurenții cu un total de 88% pentru protecția adulților și 83% la capitolul protecția copiilor.

Cel mai sigur monovolum compact este Volkswagen Golf Sportsvan cu 87% la activ pentru protecția adulților și 85% la capitolul protecția copiilor

Land Rover Discovery Sport, succesor-ul lui Freelander are cu ce se lăuda, 93% pentru protecția adulților, cel mai bun rezultat înregistrat în 2014 și mult mai bun ca al fratelui mai mare, Range Rover Sport.

Comentarii