lukoil-banenr

Pentru mulți driftul este un sport pentru unii un mod de a se distra. Mulţi tunează maşinile cu scopul obţinerii unor performanțe mai bune, alţii însă se mulţumesc cu ceea ce au. Iată că arabii, se numără printre cei care fac drifturi ”nebune”, deseori extrem de periculoase, dar cu maşini de serie.

FLYONE

Arabia Saudită se numări în topul ţărilor cu cele mai multe victime în accidentele rutiere, o medie de 17 morți pe zi. Vină pentru aceste accidente o poartă șoferii iresponsabili iar printre aceștea se numără și drifterii. De cele mai multe ori, aceștia își încearcă talentele pe drumurile naționale fără să țină cont de urmări. Motiv din care, drifterii în Arabia saudită sunt extrem de urmăriți de poliție. Amenzile pentru aceste încălcări sunt foarte dure, deseori se ajunge chiar şi la pedeapsa cu moartea.

diselok

În filmulețul de mai jos vă propunem să urmăriţi o compilație cu cele mai trăsnite drifturi, realizate la viteze de peste 150 km/h, o distractie inconștientă. Regretabil e faptul că nici spectatorii nu au prea multă minte și nu înțeleg cât de rău ar putea sfârşit un astfel de drift.

Comentarii