lukoil-banenr

Chevrolet a prezentat la Paris modelele Spark facelift şi Orlando Turbo

Chevrolet Spark facelift

Pilot Autoexpert

La exterior, Sark facelift primeşte o grilă restilizată, un splitter nou prevăzut cu prize de aer şi o serie de elemente cromate. În partea din spate modelul compact primeşte un set nou de blocuri de lumini şi un nou stop pe frână integrat în eleron. Modificările exterioare mai includ şi un set de jante noi de 15 inch.

La interior, planşa de bord devine îndreptată mai mult spre şofer, şi apar materiale noi. La capitolul motorizări Spark facelift va beneficia de aceleaşi propulsoare ca şi până acum – unitatea de 1.0 litri 68 de cai putere şi cea de 1.2 litri 81 CP.

Chevrolet Orlando Turbo

Monovolumul americanilor ramâne neschimbat la extreior, însă sub capotă debutează o nouă unitate, motorul turbo de 1.4 litri benzină ce dezvoltă 140 CP şi 200 Nm. Mulţumită acestuia, Chevrolet Orlando e capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în 11 secunde, iar viteza maximă se cifrează la 200 km/h. Sistemul Start/Stop disponibil pe Orlando Turbo echipat cu cutia de viteze manuală, teoretic e capabil să menţină consumul mixt la 6.2 litri la 100 de kilometri.

Comentarii