lukoil-banenr

Chevrolet Camaro tunat de Paul Teutul Jr.

L-aţi fi putu văzut desenând şi construind modele uluitoare de motociclete şi certându-se cu tatăl său, acum e timpul să-i admiraţi munca în domeniul auto unde Paul Teutul Jr. debutează prin colaborarea cu Trans American Muscle pentru modificarea unui Chevrolet Camaro.

Pilot Autoexpert

Tema aplicată muscle car-ului american este inspirată din avioanele celui de-al Doilea Război Mondial, lucru evidenţiat de niturile cu care este echipată caroseria, la care se adaugă fâşiile stilizate de fuselaj pe lateralele şi pe capota automobilului. În completarea aspectului exterior, caroseria a fost vopsită în negru mat, muscle car-ul beneficiind de asemenea de un set de jante masive Ritorno Forgiato de 22 inch.

La interior, tunerii au recreat ambianţa unui cockpit autentic prin înlocuirea schimbătorului de viteze clasic cu unul ce reproduce cu exactitate manşa unui avion de vânătoare, inclusiv buton roşu de lansare a rachetelor. Pe motor LS3 V8 au instalat un compresor mecanic Whipple şi au schimbat automobilului sistemul de evacuare. Modelul urmează a fi produs în serie limitată de 77 de exemplare.

Comentarii