lukoil-banenr

Chevrolet Corvette C7 camuflat – noul membru al jocului Gran Turismo 5

Corvette C7 urmează a fi lansat de Chevrolet abia pe 13 ianuarie 2013, la NAIAS, însă varianta camuflată a sportivei americane va fi disponibilă împătimiţilor jocurilor video chiar după integrarea în jocul Gran Turismo 5.

Pilot Autoexpert

Utilizatorii sistemelor PlayStation3 pot descărca gratuit prototipul de testare Corvette C7 camuflat în propriul lor joc GT5. Şi pentru ca experienţa de a conduce o asemenea maşină să fie desăvârşită, creatorii machetei virtuale au acordat o atenţie specială celor mai mici detalii, de la cutele şi pliurile materialului de camuflaj şi până la caracteristicile de conducere.

Cei dornici de şi mai multă adrenalină “virtuală” îl pot lua „la o tură” pe una din replicile circtuitelor Daytona International Speedway sau Nurburgring.

„Gran Turismo a fost martorul multor premiere, iar noi suntem încântaţi să intrăm într-un parteneriat cu Chevrolet pentru o altă premieră – să aducem pentru prima dată un prototip Chevrolet într-un joc de curse”, a declarat Kazunori Yamauchi, Preşedintele Polyphony Digital Inc.

Comentarii