lukoil-banenr

Chevrolet Cruze station wagon

Chevrolet Cruze station wagon este pregatit pentru premiera mondiala ce va avea loc în cadrul celei de-a 82-a editii a Salonului Auto Geneva. Station wagon, cea mai recenta varianta de caroserie a celui mai popular model Chevrolet, completeaza versiunile sedan si hatchback, care au totalizat împreuna vânzari de peste un milion de autovehicule la nivel mondial de la lansarea modelului în 2009.

Pilot Autoexpert

Noua varianta station wagon promite un spatiu de depozitare generos, o gama de motorizari puternice si eficiente, precum si de sistemul infotainment MyLink de ultima generatie. Noile motoare îmbunatatite vor fi disponibile pentru întreaga gama Cruze începând din vara anului 2012.

Pe lânga motoarele pe benzina de 1,6 l si 1,8 l disponibile în prezent, oferta de sisteme de propulsie va fi completata de un nou motor turbo pe benzina de 1,4 l, un motor diesel nou de 1,7 l si un motor diesel de 2,0 l optimizat. Din vara lui 2012 va fi lansat un nou sistem infotainment de la Chevrolet, denumit MyLink, pentru nivelurile de echipare superioare ale autovehiculelor din gama Cruze si pentru Aveo.

În 2012, toate modelele Cruze vor beneficia de mai multe schimbari în materie de design exterior si interior. Noutatile vin sub forma partii frontale, reproiectate, a farurilor si a proiectoarelor de ceata modificate si a noilor modele de jante, precum si a restilizarii consolei centrale, dar si a gamei extinse de tapiterii de la interior.

Prin intermediul acestui sistem, functiile smartphone-urilor vor fi disponibile la bord. MyLink afiseaza datele din smartphone pe ecranul tactil color cu rezolutie înalta si diagonala de sapte inch. De îndata ce smartphone-ul este conectat, listele de redare personale, galeriile foto, agendele telefonice, fisierele video si alte fisiere media si de date stocate, precum o aplicatie speciala de navigatie, pot fi accesate.

Comentarii