lukoil-banenr

Chevrolet Malibu va primi un facelift pretimpuriu

La doar 18 luni de la lansarea sa mondială şi doar patru de la cea europeană, Chevrolet Malibu se pregăteşte deja de un facelift, informaţie anunţată de Dan Ackerson, preşedintele executiv General Motors, care susţine că vom vedea o serie de modificări importante care vor fi introduse spre sfârşitul anului viitor.

Pilot Autoexpert

Decizia vine după ce vânzările nu au fost chiar conform aşteptărilor, iar dealerii au pus sub semnul întrebării capacitatea lui Malibu de a se lupta în segmentul mediu, un segment extrem de disputat.

”Vom opera un facelift pentru jumătatea carierei modelului. Nu va fi dramatic şi va fi introdus cam în această perioadă a anului viitor. Modificările vor afecta partea frontală”, a declarat Ackerson. Tot el a recunoscut că a grăbit acest facelift, care ar fi trebuit să sosească în mod normal după 3 ani de la lansare.

Ackerson se arată încrezător totuşi în potenţialul automobilului: ”Sunt de părere că este un model reuşit. Se va descurca bine. Este însă un segment dur în care trebuie să avem succes. Vom vedea pe parcurs cum ne descurcăm.”

Comentarii