lukoil-banenr

Chevrolet Orlando vine la Paris sa cucereasca Europa

Pilot Autoexpert

Se pare ca cei de la Chevrolet au planuri serioase pentru piata europeana. Dovada fiind noul monovolum pe care il vor prezenta la salonul auto de la Paris. Bazat pe prototipul prezentat la Paris în 2008, modelul Chevrolet Orlando este o adevărată maşină de familie.
In materie de disign masina nu exceleaza. Gasim o linie coborâtă a acoperişului şi o siluetă inspirată de modelele crossover, păstrând în acelaşi timp o parte frontală Chevrolet distinctă şi uşor de recunoscut. Monovolumul va fi incaltat in jante de 16, 17 sau 18 inch.
In interior, noul MPV va dispune de 7 locuri si mult spaţiu. Modelul Orlando oferă o gamă largă de compartimente de diferite forme şi dimensiuni situate in consola centrală, pe portierele din faţă şi din spate, în zona pentru încărcare din spate şi chiar în plafon. Designul habitaclului prezintă cele mai noi elemente de la Chevrolet, precum postul de conducere dublu, inspirat de modelul Corvette şi lumina ambiantă de fundal de culoare albastră pentru consola centrală. Automobiliştii vor fi atraşi, de asemenea, de stilul amfiteatru în care sunt aranjate locurile de pe cele trei rânduri de scaune, de zona generoasă de încărcare şi de numeroasele soluţii de depozitare.

Orlando poate va fi dotat cu unul din cele mai noi trei motoare Chevrolet ce ofera un consum redus: va fi disponibila o unitate pe benzină de 1,8 litri cu o putere de 141 cp şi două diesel. De asemenea, va fi disponibila si cea mai nouă versiune a motorului Chevrolet de 2.0 litri care dezvoltă puteri de 131 cp sau 163 cp.
Masina dispune standard de controlul electronic al stabilităţii, şase airbaguri, sistem de aer condiţionat şi oglinzi acţionate electric.
Producţia de serie a noului MPV Orlando va începe în octombrie si va avea un rol cheie în cadrul ofensivei continue a produselor Chevrolet în Europa, care se va derula pe parcursul următoarelor 15 luni.

 

Comentarii