lukoil-banenr

Chevrolet SS – o creaţie americană deosebită

Gama Chevrolet din Statele Unite continuă să aibă multe modele create special pentru clienţii americani. Noul Chevrolet SS se adresează în special acestora şi propune o reţetă bine cunoscută europenilor, doar că este ornată cu ingrediente americane.

Pilot Autoexpert

Chevrolet SS este o berlină mare, puternică, cu tracţiune spate. E curios faptul că Chevrolet SS are bătălia lui de dus pe propria piaţă, unde americanii nu au văzut un sedan mare, V8, cu tracţiune spate de la Chevrolet de aproape 17 ani.

Noul SS cu excepţia faptului că preia platforma tehnică de pe Chevrolet Camaro generaţia actuală, are sub capotă un V8 de 6,2 litri, care produce 415 CP, cuplat la o cutie de viteze automată, cu 6 trepte. Astfel, acceleraţia până la 100 km/h este posibilă în puţin peste 5 secunde.

Merită de evidenţiat şi faptul că Chevrolet nu şi-a prea dat silinţa să scoată în evidenţă acest model – dacă priviţi noul Chevrolet SS şi nu ştiţi despre ce este vorba, aţi putea avea impresia că este doar o altă berlină mare, nimic mai mult, nimic mai puţin.

Comentarii