lukoil-banenr

Mercedes-Benz şi partenerul său BAIC Group, au anunţat startul producţiei noilor modele GLC, care vor asamblate la uzina din Beijing China. Alături de crossoverul GLA, Mercedes-Benz GLC va prelua locul defunctului GLK, continuând să scrie istoria de succes a brandului german.

La etapa actuală, China este piaţa de desfacere numărul unu pentru producătorul german de automobile. Drept dovadă sunt rezultatele obţinute în urma investiţiilor pompate în uzinele de aici , Mercedes-Benz reuşind în scurt timp să îşi surclaseze rivalii de la Audi şi BMW în doar nouă luni ale anului 2015.

Cu o suprafaţă de aproximativ 250.000 de metri patraţi, echivalentul a mai mult de 20 de terenuri de fotbal, uzina renovată va avea o capacitate de producţie de mai bine de 200.000 de modele anual! Tot aici vor fi produse şi motoarele pentru Mercedes-Benz GLC, iar potrivit oficialilor companiei germane, SUV-ul produs la Beijing va fi „autentic chinezesc” în proporţie de până la 60%, în dependenţă de versiunea aleasă!

Mercedes-Benz-GLC-China-production-1

Mercedes-Benz-GLC-China-production-2

Comentarii