lukoil-banenr

Mercedes-Benz şi partenerul său BAIC Group, au anunţat startul producţiei noilor modele GLC, care vor asamblate la uzina din Beijing China. Alături de crossoverul GLA, Mercedes-Benz GLC va prelua locul defunctului GLK, continuând să scrie istoria de succes a brandului german.

Pilot Autoexpert

La etapa actuală, China este piaţa de desfacere numărul unu pentru producătorul german de automobile. Drept dovadă sunt rezultatele obţinute în urma investiţiilor pompate în uzinele de aici , Mercedes-Benz reuşind în scurt timp să îşi surclaseze rivalii de la Audi şi BMW în doar nouă luni ale anului 2015.

Cu o suprafaţă de aproximativ 250.000 de metri patraţi, echivalentul a mai mult de 20 de terenuri de fotbal, uzina renovată va avea o capacitate de producţie de mai bine de 200.000 de modele anual! Tot aici vor fi produse şi motoarele pentru Mercedes-Benz GLC, iar potrivit oficialilor companiei germane, SUV-ul produs la Beijing va fi „autentic chinezesc” în proporţie de până la 60%, în dependenţă de versiunea aleasă!

Mercedes-Benz-GLC-China-production-1

Mercedes-Benz-GLC-China-production-2

Comentarii