lukoil-banenr

Compania chineză GAC Motor va lansa în cadrul Detroit Motor Show un nou crossover. Cu noul model, chinezii vor să demonstreze lumii întregi că pot construi mașini bune, capabile să concureze cu modelele renumitor producători auto!

FLYONE

GAC Motor susţine că noul crossover GS4 a fost construit în conformitate cu standardele internaționale. Nu se cunosc parametrii tehnici, dar se știe cu sigranţă că gama de motoare va include două unităţi de 1,3 litri și 1,5 l volum, ambele turbo-aspirate. În plus, mașina promite să impresioneze cu o listă bogată de dotări, chiar și în versiunea de bază, lucru pe care mizează chinezii.

diselok

Surprizele chinezilor nu se termină aici, producătorul GAC Motor va mai prezenta în cadrul salonului auto american încă două concepte, Windstar și GA6 GT! Ambele mașini vor fi propulsate de unități hibride. În cazul modelului Windstar, autonomia va fi de 600 km iar consumul mediu de carburant nu va depăși 2 litri pentru 100 km parcurși!

Amintim că North American International Auto Show își va deschide ușile pentru presă la 12 ianuarie anul curent în cadrul căruia sunt așteptate peste 40 de premiere mondiale.

Comentarii